RETOURNEREN

Is een product niet geheel naar verwachting? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om producten (om welke reden dan ook) te retourneren.

RETOURZENDING AANMELDEN

Eerst dien je je retourzending aan te melden via mail info@omalphalet.com Hierbij ontvangen wij van jou graag het volgende:

  • Het ordernummer van je bestelling.
  • Welk artikel je wilt retourneren
  • De reden van het retourneren (wat deze dan ook mag zijn)

PRODUCT RETOUR STUREN

Nadat je de retourzending hebt aangemeld krijg je van ons een document met het retourlabel. Dit retourlabel dien je uit te printen. Verstuur het artikel in de originele verzenddoos en plak het retourlabel over het oude verzendlabel. Let ook goed op of (indien van toepassing) alle meegeleverde toebehoren van het product in de doos aanwezig zijn. Nadat je het pakket hebt afgeleverd voor retour, is het belangrijk dat je het verzendbewijs goed bewaart. De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij wij een ondeugdelijk product hebben geleverd. In het laatste geval vergoeden wij de verzendkosten.

TERUGSTORTEN VAN AANKOOPBEDRAG

Nadat het product in goede orde is ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. Heb je een artikel teruggestuurd wat ondeugdelijk is? In dat geval storten wij ook de gemaakte verzendkosten terug. 

ENKELE VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

  • Het product dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Het product dient verstuurd te worden in de originele verzenddoos.
  • Het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat te bekeren.
  • Alle meegeleverde toebehoren van het product zijn aanwezig.

RUILEN

Heb je een product besteld en wil je deze liever omruilen voor iets anders? Stuur je bestelling na aanmelden van retourzending terug en bestel in de shop het gewenste product.